Duminică mergem la restaurant.Ne întâlnim cu nași.Au venit nași noștri din Spania.Ei muncesc în Spania de 10 ani și vin în România de doua ori pe an. I–am invitat noi la restaurant. Știm noi un restaurant foarte bun cu specific mediteranean.Ne întâlnim în parc .După ce ne plimbăm servim masa la un restaurant.Am făcut rezervare pentru o masă la ferestră cu vedere la lac.Sunt multe locuri în care poți mânca pește și fructe de mare în București dar eu știu că numai La Mateo Restaurante un bucătar spaniol cu  o vastă experiență în arta culinară are grijă să adauge ingredientele secrete pentru a obține acel gust veritabil spaniol irezistibil.Eu una sunt fană de tot ce înseamnă mâncare mediteraneană. E genul de mâncare unde se combină armonios fructele cu legumele, unde peștele și fructele de mare sunt la rang înalt.

Astăzi este o zi liniștită și blândă de toamnă numai bună de plimbare.Razele soarelui se alintă în culorile ruginii ale frunzelor .Zilele calde s-au dus iar soarele nu mai încălzește asa de tare. Pe cer putem observa pasări care vâslesc în înălțimi spre tarile calde printre norii plumburii. 

La Mateo Restaurante este de fapt un concept nou pe piața românească adaptat ca funcționalitate și design tendințelor moderne.Designul este foarte simplu și prietenos cu clientul, astfel că mesele sunt din lemn, fiecare fiind prevăzută cu încărcător pentru telefoanele mobile.O ambianță plăcută este creată nu doar printr-un mobilier confortabil, ci și prin modul în care tacâmurile sunt oferite clientului sau de florile frumos aranjate pe centrul mesei. 

Bucătăria este așezată central, iar clienții pot observa printr-un perete de sticlă cum sunt pregătite comenzile.

Restaurantul este amplasat într-o clădire impunătoare cu aer mediteranean și savoarea preparatelor specific spaniole iți oferă o experiență culinară de neuitat într-un cadru elegant și ambient rafinat.

La Mateo Restaurante, este un restaurant de succes  care are propriul secret ce îl menține în top – Atrage clienții ca un magnet.

La Mateo Restaurante, ai șansa să mânaci adevărate delicatese din fructe de mare : calamari în stil Andaluz,  creveți în sos de usturoi,  Paella Valenciana cu caracatiță și cod și chiar Paella neagră în cerneală de sepie cu morcilla și ceapă caramelizată.

Personalul restaurantului oferă servicii excepționale .arătând deschidere, politețe, flexibilitate față de dorințele clienților, exactitate și promptitudine. Angajații te întâmpină cu multă căldură și ospitalitate  , servirea este rapidă și datorită faptului că ambianța te face să te simți bine și să iți dorești să revii cu plăcere.

Clasic

Într-un restaurant, relaționarea cu personalul este mai importantă decât orice, este principalul ingredient al poftei de mâncare. Dacă servirea nu este bună, și relația cu personalul nu este una plăcută, rețetele și priceperea bucătarului sunt inutile.Timpul mediu în care ospătarii ajung la masă pentru comandă este de 2 minute.Frecvent ospătarii revin la masă pentru a verifica nevoile clienților. Dincolo de rapiditate și promptitudine, o servire impecabilă se bazează pe discreție din partea ospătarilor. Aceștia trebuie să simtă întotdeauna când este momentul potrivit pentru a vorbi cu cei pe care ii servesc.

Trebuie să asculte, să ofere sugestii atunci când simt că persoanele din fața lor se află în impas și, uneori, trebuie să le anticipeze nevoile și să le facă cele mai potrivite propuneri culinare.

Angajați folosesc o aplicație software care automatizează procesele de producție, gestiune și vânzare specifică restaurantului și care permite vizualizarea gradului de ocupare a restaurantului și alocarea meselor pe fiecare ospătar. Aplicațiile Expressoft Technology permite controlul complex și complet asupra proceselor și activităților din restaurant și  ajută la optimizarea timpilor de așteptare al clienților.

Un sistem POS restaurant ușor și convenabil  face mai ușoară și mai eficientă preluarea comenzilor de către personal.

Ospătari preiau comanda de la masă folosind telefonul mobil .

Soluția de marcaj mobil Expressoft POS pentru telefonul mobil  permite transmiterea comenzilor către bucătărie instantaneu imediat după ce au fost preluate de ospătari. Ospătarii nu se mai deplasează pentru a transmite comenzile la secții. Ospătarul este notificat pe mobil atunci când o comandă este gata, cu toate informațiile necesare: secția de unde trebuie ridicată, salonul și masa de destinație.

Prima dată când am servit masa La Mateo Restaurante am rămas foarte impresionata de acest sistem de derulare activități într-un restaurant.Chiar dacă restaurantul era ocupat în proporție de 70 % nu mai vedeai un du-te vino obositor al ospătarilor. Un astfel de sistem schimbă modul de interacțiune al clientului cu restaurantul și îl ajută și pe ospătar, îi face munca mai ușoară.

Sunt sigură cu și nașilor noștri le va plăcea acest restaurant.Ei sunt foarte sceptici și dezamăgiți de restaurantele din România.Am să ii impresionez.

 Eu mă declar un client fidel al  La Mateo Restaurante și am găsit în acest restaurant ceea ce am cautat. A doua oara când am revenit în restaurant am găsit același loc care ma fascinat și prima dată.Eu îl recomand din tot sufletul tuturor. 

Sursa : Expressoft Technology

Articol scris pentru Superblog 2018