Fii pe fază ! este primul meu blog.

De ce am creat un blog ?

Pentru că scrisul ma făcut să trec mai ușor peste momentele grele.Prin scris m-am descărcat emoțional și a fost o modalitate de a accepta ceea ce mi se întâmplă și să trec cu mai multă ușurință peste suferință. 

Am creat blogul folosind platforma wordpress într-o zi de 30 aprilie 2018.

Nu am promovat blogul și nici nu am citit alte sfaturi ale bloggeri-lor cu experiență. Eu doresc doar să atrag cititori furnizând constant informații utile și să îmi extind rețeaua de contacte folosind un branding personal care să mă diferențieze. Eu merg doar pe mâna mea în tot ce fac și pier tot pe mâna mea, asta pentru a nu avea regrete.Sunt un scriitor amator în curs de perfecționare.

În fiecare dimineață. 2 ore sunt pe blog. Înainte de a pleca la servici citesc toate articolele din presa selectez cele care corespund criteriilor mele și le postez,Aleg numai știrile educative, informațiile obiective și documentate.În week-end scriu articolele mele.

Eu am stilul meu și am făcut un plan de dezvoltare etapizat a blogului  pe o perioadă mai lungă de timp.Acum pentru început eu  postez pe blog articolele care mi se par interesante din alte surse online și  articolele scrise de mine.În acest moment nu am timpul necesar să scriu eu toate articolele pe care le doresc.Blogul îmi oferă posibilitatea  să împărtășesc cu alte persoane gânduri, trăiri, sentimente și să devin mai bogată din punct de vedere spiritual. În aceste sase luni blogul ma pus în legătură cu oameni frumoși, oameni deosebiți cu care pot oricând să discut.

Nu este disponibil niciun text alternativ automat.

În următoarea etapă voi cumpăra un domeniu. Intenționez să dau o altă față știrilor și informațiilor cotidiene.Voi cumpara un domeniu.ro.

Fotografia postată de Domaz - Inregistrare Domenii.

Nu este disponibil niciun text alternativ automat.Am ales o temă gratuită WordPress și un design simplu pentru blog  plăcut ochilor mei. Nu am cerut părerea nimănui. Fiind un blog informativ am considerat că conținutul informației este important.Eu am făcut și logo-ul.Am stabilit și un calendar a postărilor de minim 2 articole și maxim 10 zilnic.Nu vreau să deranjez pe nimeni doresc doar să îmi găsesc un loc al meu și cititori să mă urmărească cu interes și să aibă ceva de învățat sau chiar un sfat din textul citit. Nu mă interesează viețile private ale oamenilor , nu mă interesează politica și nici știrile senzaționale. Eu sunt interesată de noi descoperiri în medicină , de istorie , de curiozități din natură, de cum să îngrijim animalele , de poezie . de alimentație sănătoasă,de educație,de sănătate etc. și în acest fel am ales și categoriile.Sunt la început. Chiar dacă voi face greșeli eu știu un sigur că :Nu vreau să deranjez pe nimeni , Nu vreau să mă compar cu nimeni și Voi susține și aprecia scrisul clar, concis, convingător și informațiile utile și precise în folosul cititorului.Mă voi corecta  și voi merge mai departe cu ambiție și perseverența.

Nu este disponibil niciun text alternativ automat.În șase luni am crescut la 300 de urmăritori și 26.000 vizualizări cu peste 1000 de articole și 600 de comentarii. Un sigur lucru îl voi face cu siguranță în mod constant .Eu îmi voi îmbunătății  și dezvolta stilul de scris.Sunt extrem de preocupată de cum ? scriu.Am să citesc din ce în ce mai mult.Blogging-ul presupune și o scriere subiectivă.Eu nu excelez într-un domeniu dar vreau să fac în asa fel încât să pot scrie despre aproape orice bineînțeles cu o documentare atentă în prealabil.

Nu este disponibil niciun text alternativ automat.Voi face tot posibilul să scriu din ce în ce mai mult.Scrisul este ca și un sport.Ca să ajungi să faci performantă trebuie să exersezi zilnic.

Mulțumesc tuturor celor care mă urmăresc !

Sursa :  Domaz.ro, un serviciu CREADIV

Articol scris pentru Superblog 2018