Îmi place să călătoresc. Îmi place să mă rup de realitate și de rutina zilnică.Ador să fiu într-un loc nou, unde nimeni nu mă cunoaște și unde pot face orice îmi trece prin cap.De când călătoresc am devenit mai descurcăreața ,mai organizată, am cunoscut mulți oameni interesanți și  acum sunt mult mai deschisă și sociabilă. În cei șase ani de când am blog am văzut multe locuri dar Asia mă atrage enorm.Unul dintre lucrurile care îmi plac cel mai mult atunci când este vorba despre călătorii este imaginea cu mine în zona respectivă. Parcă simt atmosfera, parcă respir aerul, parcă deja cunosc oamenii și locurile. În timp ce mă documentez, mă văd acolo, trăiesc parcă în avans excursia. Bucuria este și mai mare atunci când ajung, deoarece imaginile din mintea mea prind viață și totul se însuflețește.Desigur, sunt și alte lucruri care ne fac fericiți. Sunt și alte lucruri importante în viață, care necesită timpul, atenția, implicarea și aprecierea noastră. Pentru mine, călătoriile reprezintă unul dintre lucrurile care mă împlinesc cel mai mult, care îmi oferă o mare doză de energie și care simt că mă schimbă câte puțin de fiecare dată. 

Înainte de a plănui o călătorie eu îmi pun câteva întrebări și răspunsurile le notez pe hârtie.

1.Ce destinație să aleg ? De ce ?

Răspuns : Thailanda.Iubesc clima caldă ,apele limpezi ,sporturile nautice.Mă interesează să  pot descoperi o altă cultură și o altă civilizație. Mă încântă palmieri, fructe exotice și temple budiste.

2.Cu cine plec în acest sejur?

Răspuns : Cu iubitul meu.

3.Care sunt cele trei lucruri nelipsite din bagajul meu în acest sejur ?

Răspuns : Actele , telefonul și cardul

4.Ce obiective turistice și activități inedite nu vreau să  le ratez ?

Abia aștept să vizitez Palatul regal din Bangkok , Templul Wat Benchamabophit,Templul Wat Traimit și nu vreau cumva să ratez să fotografiez, să filmez și să scriu un articol despre Templul Buddha de Aur.

5.Ce ți-ar plăcea să includă meniul din noaptea de Revelion ?

Fructe de mare , Som tam , khao phat puu, kaeng massaman,sweet thai crepe , desert thailandez.

6.Ce wish-list ai pentru momentul în care ceasul va arăta miezul nopții ?

Un copil.

Pentru sfârșitul de an imaginea din mintea mea este din Thailanda.De luni de zile citesc zilnic toate articolele despre Thailanda.Plajele sale albe, golfurile cu apă turcoaz încadrate de cocotieri și palmieri bătrâni, siturile istorice și templele budiste fac din această insulă un colț perfect de rai în care să întâmpini Anul Nou.Pentru sfârșitul anului am plănuit o escapadă romantică alături de partener, departe de prieteni și familie.Un revelion romantic în doi va face bine relației noastre și vom începe anul nou în forță. 

Thailanda este una dintre cele mai căutate destinații exotice pentru vacanța de Anul Nou, în ultimii ani tot mai multi români alegând să-și petreacă noaptea dintre ani în această destinație caldă.Citind așa de multe despre  oferte speciale de Revelion nu îmi este greu să aleg.Revelion în Thailanda va fi ultima destinație de călătorie pentru acest sfârșit de an.Nu pot rata o astfel de ocazie, pentru că este unică. 

Oferta celor de la Christian Tour mi-a plăcut cel mai mult. Un Revelion Christian Tour în Thailanda ,7 nopți cazare ( 3 zile în Bangkok și 4 zile în Krabi ) cu plecare pe 29 decembrie 2018 și sosire pe 6 ianuarie 2019 este sejurul la care visez de un an întreg.

Itinerariu :

  • Ziua 1. ( 29.12) Plecare din București
  •  Ziua 2 . (30.12) Sosire în Bangkok

Aterizam pe Aeroportul International din Bangkok, de unde avem transfer la Furama Silom Hotel 4* (Superior Plus) sau similar.

  • Ziua 3. (31.12) Bangkok – Templele Wat Traimit, Wat Pho, Wat Benchamabophit

Seara vom sărbători optional trecerea în noul an cu o gală festivă de Revelion. Cazare în Bangkok.

  • Ziua 4. (01.01) Bangkok – Damnoen – Bangkok

Mergem la o tabără cu elefanți, o vizită ce ne va binedispune cu siguranță. În religia budista, elefantul este un simbol al ințelepciunii, așadar, aceste animale sunt tratate aici cu grijă și respect.

  • Ziua 5. (02.01) Bangkok – Krabi

După micul dejun, avem transfer la Aeroportul din Bangkok, de unde ne vom îmbarca pentru un zbor intern spre Insula Krabi. Cazare în Krabi la Hotel Krabi La Playa Resort 4* (Superior) sau similar.

  • Ziua 6. (3.01) Krabi – Phang Nga Bay

O excursie opțională la Phang Nga Bay, ce se întinde pe o lungime de 400 km pătrați, între insula Phuket si Peninsula Malay din sudul Thailandei.  Zona este protejată încă din anul 1981, făcând parte din Parcul National Ao Phang Nga. Pe insulă se află stânci de calcar și peșteri, precum și situri arheologice.  Masa de prânz este inclusă în prețul excursiei. Cazare la hotel in Krabi.

  • î Ziua 7. (4.01) Krabi – Phi Phi & Bamboo Islands

Excursie opțională la insulele Phi Phi si Bamboo, cu plaje superbe la Marea Andaman, ce te vor face să te simți ca în Paradis. 

  • Ziua 8. (5.01) Krabi – Zi libera
  • Ziua 9. (6.01) Krabi – Bucuresti

Transfer de la hotel la Aeroportul din Krabi, de unde ne vom îmbarca pentru zborul spre București.

De peste 21 de ani, Christian Tour creează câte un drum spre fiecare vis și peste 1 milion și jumătate de români s-au bucurat de vacanțe perfecte în tot acest timp.Hai să ne facem bagajele pentru un Revelion în Thailanda la soare alături de Christian Tour!

 Sursa : CHRISTIAN TOUR

Articol scris pentru Superblog 2018