Eu clar ,  eu nu sunt un om de succes.

De ce ? mă întreb tot eu…….

Păi, fiindcă oamenii de succes sunt persoane matinale , care preferă să se trezească foarte devreme şi să îşi înceapă ziua de lucru cu un anumit ritual, alcătuit din activitățile lor preferate.

Nu este cazul meu.Din păcate, eu nu sunt matinală.Am ales să lucrez în schimbul de după – amiază. Dimineața întârziam la program.Ritualul meu de îngrijire începe la prânz.

Când mă trezesc pe la 12.00 procedez precum pisicile mă întind îndelung asta pentru a reda corpului tonusul și suplețea. Pentru a risipi oboseala beau un pahar mare cu suc de portocale.Fac un dus și 20 minute de gimnastică.

Mă spăl pe față și pe dinți. Chiar dacă seara mă demachiez și îmi curat în profunzime tenul când mă trezesc, mă spăl cu apă călduță pe față.Fața o curăț cu apă la temperatura camerei .

Acord o foarte mare atenție îngrijiri tenului.Odată cu trecerea timpului, pielea devine tot mai vulnerabilă în faţa factorilor de mediu, regenerarea celulară nu se mai produce la nivel optim .Pierderea elasticității și fermității pielii este cauzată de scăderea nivelului de colagen din piele.
Tenul este zilnic agresat de factori externi și cu timpul fără o îngrijire atentă, se degradează considerabil. Să trăiești în marile orașe nu este niciun atu pentru sănătatea pielii.  Pielea, fiind scutul de protecție  fată de mediul extern, vine inevitabil în contact cu toţi aceşti produşi de poluare,  sensibilitatea ei creşte şi apar diverse reacţii alergice, boli sau chiar cancer. Are loc şi accelerarea procesului de îmbătrânire cutanată la expuneri îndelungi la poluare.

Poluarea atacă bariera pielii,așa că prima linie de apărare este încălcată. Umezeala dispare și pielea devine uscată și aspră. O barieră slăbită este lăsată larg deschisă la alergii ale pielii,astfel încât să poată reacționa brusc la produsele pe care le-ai folosit de ani de zile.Curățarea este fundamentală în procesul de îngrijire a pielii. Îndepărtarea celulelor moarte,a murdăriei și a sebumului execesiv care înfundă porii,sunt esențiale pentru menținerea pielii sănătoase. Fiecare tip de ten are nevoie de produse de îngrijire specifice lui.

Am împlinit 50 de ani  și tenul meu are nevoie de o îngrijire specială. Dacă la 20 de ani îmi permiteam să nu folosesc zi de zi o cremă hidratantă, iar produsele antirid erau străine de mine, după 50 de ani lucrurile se schimbă.Tenul meu are nevoie de mai multă hidratare, dar şi de ingrediente care țin ridurile departe. După 30 de ani producția de colagen şi elastină scade foarte mult şi aşa apar ridurile. Aşa că în fiecare zi  după ce curăț tenul cu apa călduță aplic o fiolă cu colagen Aslavital după care o cremă antirid cu calciu.

Imagini pentru Cremă antirid cu calciuCrema antirid cu calciu Aslavital Mineralactiv datorită compoziției bogate în uleiuri și grăsimi de origine naturală (soia, squalane, măsline, calendula, unt shea, ceară) compensează pierderea cantității de lipide din piele, ajuta la creșterea fermității pielii, vizibil afectate, în mod special după vârsta de 40 de ani. Efectul detoxifiant și mineralizant al Argilei, în acțiune cu extractul marin CobioDefender EMR și complexul Sepitonic M4, contribuie la protejarea pielii de factorii de stres urban și stimulează metabolismul la nivel celular.
Lipozomii cu Hyaceramidyl aduc un aport de Acid Hialuronic care se absoarbe în piele și umple ridurile din interior. Uleiul de orez, Acidul ferulic și vitaminele A și E contribuie la combaterea proceselor de îmbătrânire cutanată prin efectele nedorite ale poluǎrii şi radiaţiilor UV.Crema antirid cu calciu este disponibilă în magazinele de brand Gerovital şi Farmec, în magazinul online www.farmec.ro, dar și în hypermarketuri, supermarketuri și magazinele de specialitate din țară.

Noua gamă Aslavital Mineralactiv, creată pe baza argilei 100% naturale provenită din munții Pădurea Craiului răspunde nevoilor actuale de protecție împotriva poluării urbane.

Numeroasele “beneficii: hidratarea, detoxifierea tenului și protejarea sa împotriva efectelor stresului urban, regenerarea celulară naturală” fac ca aceasta cremă să ofere echilibru nivelului de apa din piele și tenul să arate impecabil .

Imagini pentru masca gerovital luxuryDe două ori pe săptămână aplic o masca pentru menținerea tinereții Gerovital Luxury.Masca pentru menținerea tinereții Gerovital Luxury purifică și revigorează pielea lipsită de vitalitate, fiind un produs ideal după o zi lungă și stresantă.Gama Gerovital Luxury are la bază ultimele descoperiri din medicina avangardistă regenerativă, cu ingrediente ce revitalizează proteinele tinereții și cresc longevitatea celulară. Produsele sunt complexe, foarte concentrate, cu eficiență demonstrată clinic, beneficiiobținute imediat, vizibile, dar și de durată.Bogată în vitamine E și C, în Ulei natural Inca Omega și Unt Shea, această mască este îmbogățită cu Argilă, Bentonită și pudră de Cărbune care acționează ca un magnet asupra toxinelor din piele şi cu principii active destinate protejării tenului împotriva poluării și a stresului ambiental. Argila iți răsfață pielea, dar, în același timp, o menține sănătoasă. Beneficiile sale de detoxifiere ajută la exfolierea celulelor moarte ale pielii, incurajând în același timp activitatea circulației în derm. Unul dintre cele mai mari beneficii ale argilei este acela că este 100% naturală.Argila din Munții Pădurea Craiului are o paletă largă de beneficii terapeutice și cosmetice :

  • remarcabilă putere de absorbţie;
  • proprietăţi degresante;
  • acţiune antitoxică şi potenţarea forţelor de apărare ale organismului;
  • bun antiseptic, bactericid şi dezinfectant; argila curativă, extrasă în condiţii igienice, este sterilă din zăcământ, fiind complet lipsită de germeni;
  • puteri de echilibrare radioactivă a corpului;
  • cicatrizant;
  • remineralizant eficient, fiind un amestec complex de silicaţi de aluminiu şi având în compoziţie oxizi de aluminiu, fier, magneziu, calciu, oxizi alcalini, anhidridă titanică, oligoelemente;
  • reîncarcă celulele organismului cu energie vitală, revigorându-le.

Acum plec la servici.Intru la 14.00.

Sursa :  Farmec

Articol scris pentru Superblog 2018

Reclame