Nunta este cel mai frumos moment din viață. Nu poți descrie în cuvinte tot ce  simți în ziua nunții . Poate că sună a clișeu, dar  cu adevarat nunta este cea mai emoționantă zi din viață. O nuntă la Poiana Brașov, într-o locație în care plutește romantismul și frumusețea clipelor magice. într-un decor de poveste, în împărăția munților este ca un vis din care nu vrei să te trezești. Primul pas în organizarea unei nuntii este alegerea unei teme a nunții. Alegându-ți tema potrivită pentru nuntă vei obține o petrecere care-ți va reflecta personalitatea.Cheia unei nunti perfecte este planificarea micilor detalii.

 Un eveniment magic merită sărbătorit într-un cadru de poveste. Nunțile la munte cuceresc tot mai mult teren, mulți preferând muntele doar pentru simplul fapt că iubesc natura și acesta face parte din viața lor sau pur și simplu pentru aerul curat, peisajele mirifice ce îi înconjoară și  cadru natural de vis.

Fotografia postată de Royal Boutique Hotel Poiana Brasov.Fotografiile sunt extrem de importante pentru fiecare nuntă, iar munții sunt decorul ideal pentru orice sesiune foto. Nu toată lumea are ocazia să se bucure de o nuntă la munte, și tocmai frumusețea inegalabilă a naturii va face ca fotografiile din ziua-de-care-îți-aduci-aminte-mereu  să fie admirate de familie și prieteni.

O nuntă deosebită nu constă doar în mâncare din belșug, cele mai renumite formații invitate să dea tonul petrecerii, ci înseamnă și toate acele mici detalii care îi surprind plăcut pe oaspeții veniți să se bucure împreună cu voi într-o asemenea zi.

Organizarea unei nunti începe cu alegerea locației, sala de nuntă. Iar restaurantul, salonul sau sala dedicată celui mai frumos eveniment este locul de la care începe proiecția tuturor celorlalte acțiuni de organizare a nuntii: meniu, decor, muzică și altele. Asa cum este important ca rochia de mireasă sau verighetele să se potrivească cu stilul și personalitatea mirilor, la fel de recomandat este ca și locația nuntii să se plieze pe stilul dorit de eveniment, pe numărul de invitați, pe serviciile oferite, și, în definitiv, pe gustul și personalitatea celor doi îndrăgostiți.

Fotografia postată de Royal Boutique Hotel Poiana Brasov.

Fiind la tot mai mare căutare, nunta  la munte poate avea loc într-o stațiune montană la mare altitudine. Locații spectaculoase se găsesc în județul Brașov. Un salon pentru nunti in  Brasov este locația ideală pentru desfășurarea unei nunti de neuitat într-un ambient de excepție. Nunta va fi cu siguranță una inedită, specială și plină de romantism, mai ales pentru iubitorii muntelui.Cazarea la Poiana Brasov pentru toți invitații la nuntă va rămâne amintirea perfectă de neuitat .Poți petrece trei zile și trei nopți , deci o nuntă obișnuită poate deveni o nuntă ca în povesti.

Fotografia postată de Royal Boutique Hotel Poiana Brasov.

 

Situat în stațiunea de schi Poiana Braşov, la 1 km de telecabină, hotelul tip boutique Royal oferă acces gratuit la o saună, precum şi un bar care serveşte o gamă largă de băuturi. Proprietatea asigură acces gratuit la internet WiFi şi parcare privată gratuita.

Camerele hotelului Royal sunt situate într-una dintre cele 2 clădiri. Au TV prin cablu, frigider, dulap şi baie privată cu duş sau cadă şi articole de toaletă gratuite. Cele mai multe camere se bucură de un balcon cu vedere la munte. Anumite unităţi de cazare includ o canapea.

Facilităţile hotelului tip boutique Royal includ un loc de joacă pentru copii şi o terasă. La un cost suplimentar sunt disponibile facilităţi de biliard şi darts. Recepţia este deschisă nonstop. Oaspeţii pot lua micul dejun la hotel.

Hotelul oferă un depozit pentru echipament de schi şi un serviciu de închiriere de biciclete.  

Un aspect foarte important în alegerea locației de desfășurare a nuntii este numărul de persoane invitate la eveniment. 

Sala  de nuntă a hotelului tip boutique Royal poate găzdui până la 150 de oaspeți, într-un mediu modern / clasic, cu ring de dans și un sistem de sunet complet.

Fotografia postată de Royal Boutique Hotel Poiana Brasov.În privința meniului este de preferat alegerea acestuia în funcție de preferințele invitațiilor. 

În zilele noastre trebuie întreba-ți invitații dacă preferă un meniu special – poate vegetarian ori vegan – sau dacă au anumite alergii sau intoleranță la anumite alimente. După care o discuție cu bucătarii pentru a le pregăti un meniu special este necesară.

Maeștrii în gastronomie  pot veni cu recomandări în acest sens .Meniurile ar fi bine să conțină atât gustări și feluri principale cu carne, cât și preparate vegetariene.Mâncarea și băutura sunt acele elemente care oferă ton petrecerii. Prin intermediul lor, evenimentul capătă personalitate și originalitate. În același timp, trebuie să fie pe măsura așteptărilor invitaților și să le creeze o impresie plăcută pe tot parcursul serii.

În general personalizarea nunții este legată de o anumită culoare sau de o tematică la care ar fi bine ca mirii să se gândească încă de când comandă invitațiile. Atunci când este vorba despre culoare, mirii trebuie să ia în calcul culoarea florilor, a fețelor de masă, a scaunelor și fundelor de scaune, dar și la culoarea luminilor din sală. 

Întregul proiect de amenajare a salonului trebuie să îndeplinească toate normele de ergonomie, funcționalitate, dar și estetică, prin alegerea finisajelor, materialelor, pieselor de mobilier sau decor corespunzătoare.Fotografia postată de Royal Boutique Hotel Poiana Brasov.

Sistemul de ventilație, aerisire și climatizare este extrem de important.Nu este plăcut ca în salon să se simtă miros de mâncare. Distanța între mese trebuie să permită chelnerilor și invitațiilor să treacă ușor fără a se crea un disconfort vecinilor de la altă masă.Important este să existe o zonă dedicată pentru scenă și ringul de dans.

Unul dintre detaliile care pot flata sau pot diminua frumusețea unui spațiu, este lumina. Este un element foarte important pentru punerea în valoare a culorilor și decorului, dar și pentru susținerea atmosferei sau a temei nuntii perfecte. Se pot obține efecte deosebite folosind candelabre de cristal pentru a transforma o nunta eleganta într-o nunta extravaganta.Un aranjament floral pentru masa colorat, elegant creează o atmosferă intimă și relaxată.

Masa pe care este așezat tortul miresei va deveni, la un anumit moment, punctul de interes maxim al tuturor invitaților. Ca să nu mai vorbim de fotografiile sau de înregistrarea video a momentului aducerii și tăierii tortului. Decorarea acestei mese poate complimenta sau poate ruina imaginea de ansamblu a întregii nunti.

Lucrurile originale sunt cele mai memorabile, iar nunta este un prilej perfect pentru a vă pune originalitatea în evidență. 

Organizarea nunții perfecte depinde doar de noi, așa că, să nu mai pierdem timpul și  să începem să punem la punct toate detaliile pentru a transforma acea zi specială într-o nuntă de vis… nunta ideală pe care nu o vom uita toată viața.

Sursa :Royal Boutique Hotel Poiana Brașov

Articol scris pentru Superblog 2018

Reclame