Eu am o mare admirație pentru cei care reușesc să își construiască propria locuință. Pe mine personal ma speriat acest lucru.Am simțit că nu sunt în stare să mă angajez în acest proiect.Cred că există multe secrete pentru a face procesul de construcție să funcționeze fără probleme iar eu nu am curaj,răbdare și nici timp.Speriată de stresul construcției unei case, am  găsit un anunț și am cumpărat o casă la cheie. Dacă la început am fost încântată de preț, după ce am achiziționat-o și am văzut-o mai amănunțit a înțeles că era făcută pentru ,,vânzare” și, de fapt, nu corespundea nici estetic, nici funcțional dorințelor familiei mele. În această situație am apelat la imaginația creatoare unui arhitect care trebuia neapărat să cosmetizeze şi să transforme acest spațiu.Casa arăta ca un cub cu ferestre, distribuite fără a se ţine cont de estetica faţadelor, neavând o formă definitorie. Uşa de acces era nemarcată, neprotejată, iar acoperişul, mai mult decât orice, o dezavantaja total.Acoperișul este o parte foarte importantă a casei. Trebuie să fie funcțional, elegant și durabil. Acoperișul casei noastre nu corespundea nici estetic şi nici funcţional, nu asigura etanşeitatea, iar pantele fuseseră greşit calculate.Aşa cum se cunoaşte, acoperişul unei case are o dublă importanţă: din punct de vedere tehnic el oferă protecţie împotriva factorilor exogeni – vânt, zăpadă, ploaie, gheaţă – şi asigură, prin izolaţiile înglobate, confortul termic al întregii construcții, iar din punct de vedere estetic, prin materialele folosite, prin culoarea şi textura lor, prin forma şi orientarea pantelor, este o carte de vizită a casei. Dacă tot a trebuit să facem aceste modificări arhitectul ne-a propus un proiect de acoperiș înclinat din care să rezulte și o mansardă.Mansarda este o soluție ideală pentru o optimizare a spațiului.Prin mansardare se poate crea un spațiu de lucru în care să nu te deranjeze nimeni ai în care să te poți concentra la ce ai de făcut. Proiectul ales de arhitect a fost transformarea unei case banale într-o casă de tip mediteranean.Cele mai răspândite materiale de construcţie pentru casele mediteraneene sunt cărămida și țigla ceramică, amândouă produse pe bază de argilă, acest extraordinar material folosit încă din antichitate.Casa noastră este construită cu structură de beton și pereți de cărămidă.

Pentru acoperiș există o  varietate de materiale : țiglă metalică, țiglă ceramică, placi din beton, țiglă bituminoasă, tablă  cutată, și chiar materiale “exotice” șindrilă din lemn sau stuf.A trebuit să caut păreri pro și contra în legătură cu toate tipurile de materiale pentru acoperiș.
În cele din urmă împreună cu arhitectul și cu un specialist în domeniul acoperișurilor am ales acoperișul ceramic, care are o valoare estetică deosebită, dar și o funcționalitate înaltă prin protecția pe care o asigură pentru întreaga casă. Materialul ales  a fost țigla ceramică Tondach. Fiind o familie de ecologiști am apreciat că această ţiglă este fabricată 100% din produse naturale. Nu sunt folosiți aditivi chimici, deoarece argila utilizată conţine toate substanţele necesare producerii unei ţigle de calitate superioară.Chiar dacă greutatea este mare tigla ceramica are o durata de viata de peste 100 ani , rezista la șocuri și izolează foarte bine.  Un acoperiș bun trebuie să ofere confort și siguranță pentru toată familia. Nu trebuie să îmi fac griji pentru infiltrații, condens, întreținere sau condiții meteo extreme.Am dorit o temperatură optimă și în mansardă. Țigla ceramică protejează cel mai mult casa de frig în caz de ger. Datorita montajului țiglelor de aerisire, învelitoarea cu țiglă ceramică are cel mai mic grad de condensare sub învelitoare. Astfel structura de lemn nu suferă deteriorări și va rezista mult în timp.

Dezvoltarea construcțiilor a condus și la diversificarea materialelor folosite pentru acoperișuri, făcând dificilă alegerea materialului potrivit pentru acoperiș.

Noi am achiziționat sistemul complet pentru acoperișul casei prin Casa de comenzi Vindem-Ieftin.ro.Am apelat la un consultant de vânzări solicitând o ofertă de preț pentru țigla ceramică Mediteranean Plus. Țigla ceramică Mediteran Plus aleasa de noi oferă acoperișului , eleganță mediteraneana. Aceasta țiglă combină designul cu funcționalitatea.

Comparând oferta de preț a  celor de la Vindem-Ieftin.ro cu ofertele altor furnizori (fabrici consacrate în acest domeniu), am constatat că prețul este mai mic cu 15%.În cazul nostru a fost de o reducere semnificativă știut fiind că acoperișul din ceramică este de doua ori mai scump comparativ cu cel din țiglă metalică. Am economisit 6700 lei .Dar pentru mine avantajul cel mai mare în cazul achiziției prin Vindem-Ieftin.ro a fost că marfa sa livrat direct de la producător, fiind ambalată corespunzător.Acest lucru a însemnat că marfa a ajuns la noi în cele bune condiții. Este știut faptul că prin manipulare repetată marfa se poate deteriora.Livrarea a fost rapidă fără risc și am primit exact produsul pe care l-am comandat.

Am fost așa de mulțumită de  încât am dorit să împărtășesc și cu ceilalți potențiali clienți din experiența mea.Am filmat descărcarea am trimis filmulețul meu. Ce credeți că sa întâmplat ? După câteva zile l-am văzut postat la recenzii video pe situl Vindem-Ieftin.ro.Am primit și 100 lei .Oricine poate filma descărcarea comenzii livrate de Vindem-Ieftin.ro și primește 100 lei. 

Și eu m-am uitat la toate recenziile video postate pe site înainte să cumpăr țigla. Exprimarea spontană a celor care deja cumpăraseră mie mi-a dat și mai multă încredere.Nu doar că am văzut cu ochii mei imaginile dar am și auzit comentariile. M-am identificat imediat cu ei.Multi clienți erau și la a treia comandă. În general,eu sunt influențată de opiniile altora iar acum a venit și rândul meu să influențez alți potențiali clienți.

Țigla ceramica când am cumpărat

La Vindem-Ieftin.ro am apelat

Consultantul de vânzări ma ajutat

La timp lucrarea sa terminat

Cumperi totul într-un loc

Poți spune că ai noroc

Economisești timp și bani

Lucrarea rezită multi ani !

Recomand tuturor Vindem-Ieftin.ro !

Sursa : Vindem-Ieftin.ro

Articol scris pentru Superblog 2018

 

Reclame