În luna iulie a anului 2017, Sylwia Tabor, 32 de ani, din Sacramento, California, US, se afla într-o drumeție când a fost mușcată de un un păianjen.  
Tânăra a observat o mușcătură mică pe gleznă, dar nu a luat-o în seamă. O lună mai târziu, micul semn s-a transformat într-o umflătură care creștea pe zi ce trece, potrivit metro.co.uk. Sylwia a ajuns la urgențe la spital și a fost diagnosticată cu fasceita necrozantă,  infecţie bacteriană rară, care poate distruge pielea şi ţesuturile moi de sub ea, incluzând grăsimea şi ţesutul care acoperă muşchii. Pentru că aceste ţesuturi mor rapid, o persoană cu fasceita necrozantă se spune că este infectată cu o bacterie „mâncătoare de carne”, în mod special Streptococcus pyogenes. 
Tânăra a fost băgată imediat în operație, fiind îndepărtată zona infectată. Din fericire, bacteria nu a apucat să facă ravagii. Dar la câteva luni de la operație, Sylwia a observat că sistemul ei digestiv nu mai asimilează nimic din ce mânca, având tot felul de probleme din cauza asta. „Pentru că am fost pe o mulțime de antibiotice care ucid toate bacteriile bune din intestin, stomacul meu a fost făcut praf și mă simțeam teribil, ca în cele mai rele vremuri de când începusem să fiu vegană”, a povestit tânăra care renunțase la carne din anul 2008. 
Din 2011 ea a reînceput să mânce carne după ce se simțea slăbită. Dar după trauma suferită, ea a început să țină o dietă bazată doar pe carne. 

Sursa : libertatea.ro