FC Nantes le-a cerut în mod oficial celor de la Cardiff City să plătească prima tranşă din transferul lui Emiliano Sala, anunţă BBC.

Cele două cluburi s-au înţeles pentru o sumă de transfer de 15 milioane de lire sterline (17 milioane de euro), care urma să fie plătită în trei rate.

Potrivit sursei citate, clubul francez ameninţă cu acţiuni legale dacă, în 10 zile, nu va primi suma solicitată.

O sursă din cadrul lui Cardiff City a dat asigurări că înţelegerea va fi onorată, dar nu înainte de a fi stabilite toate faptele în cazul prăbuşirii avionului care trebuia să-l ducă pe atacantul argentinian la noul său club.

Oficialii grupării galeze s-au declarat surprinşi de faptul că Nantes a făcut această solicitare într-un moment în care se încearcă recuperarea unui cadavru din rămăşiţele avionului Piper Malibu N264DB, la bordul căruia se aflau Sala şi pilotul David Ibbotson.

Aparatul de zbor a dispărut de pe radar în apropiere de Guernsey, pe 21 ianuarie, fiind găsit la sfârşitul săptămânii trecute. Luni, un corp omenesc a fost zărit în epava de pe fundul apei, iar operaţiunile de recuperare sunt în plină desfăşurare.

Sursa : DigiSport

Reclame