Imagini pentru candela aprinsaCorpul transportat pe Insula Portland şi remis legistului din Dorset a fost identificat a fi cel al lui Emiliano Sala, susține prestigiosul L`Equipe.

Acesta este finalul tragediei începute pe 21 ianuarie, atunci când avionul în care se aflau fotbalistul de 28 de ani și pilotul David Ibbotson a dispărut de pe radar.

Autoritățile britanice au identificat cadavrul găsit cu 36 de ore în urmă, iar corpul va ajunge la familia fostului jucător al lui Nantes, pentru ca familia să îl înmormânteze cât mai repede posibil. Despre pilot, englezii nu au specificat încă nimic. 

”Familiile celor doi, Emiliano Sala și David Ibbotson, au fost anunțate”, a spus Poliția din Dorset.

Epava avionului în care se aflau fotbalistul argentinian Emiliano Sala şi pilotul David Ibbotson a fost găsită, duminică, pe fundul Canalului Mânecii.

Avionul de tip Piper Malibu a fost dat dispărut, la 21 ianuarie, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic. Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat, după o scurtă vizită la Nantes, unde a călătorit cu acelaşi aparat pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi.

Autoritățile britanice au anunțat miercuri, 30 ianuarie 2019, reluarea căutărilor aeronavei. Decizia a fost luată după ce s-au descoperit în Normandia două bucăți de scaune, capitonate, despre care se spune că ar fi făcut parte din aeronava dispărută la data de 21 ianuarie 2019.

Cei de la Biroul de Investigații și Analiză din Franța au anunțat că prima bucată de scaun a fost descoperită luni, 28 ianuarie 2019, pe o plajă din apropiere de Surtainville, în peninsula Cotentin, în timp ce al doilea scaun ar fi fost găsit mai târziu, dar în aceeași zi și în aceeași zonă.

Avionul privat de mici dimensiuni, de tip Piper Malibu, în care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala (28 de ani), a fost dat dispărut, luni seară (21 ianuarie), în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic. Anterior, pilotul le ceruse acestora permisiunea să coboare la o altitudine de 700 de metri, din cauza condițiilor meteo.

Reclame